Wines of Thrace

New Wines of Ancient Thrace стартира търговски промоции в Хюстън, Тексас

След успешното си представяне на миналогодишното си участие на New Wines of Ancient Thrace в Хюстън, Тексас, Българската асоциация на износителите на вино предприема нова крачка към американските консуматори чрез дегустиране на нашите вина.

В продължение на 4 дни вината на New Wines of Ancient Thrace ще бъдат дегустирани вина, както от месни сортове, така и от международни. Ще се наблегне на вината от сортовете мавруд и мелник, към които имаше най-голям интерес по време на миналогодишното изложение в Хюстън.

Кампанията New Wines of Ancient Thrace ще се насочи, както към крайните консуматори, така и към винените специалисти, с които БАИВ изгради много добри взаимоотношения през 2016г.

Основен акцент в търговските промоции ще бъде изтъкването на качествата на вината със ЗНП/ЗГУ/Сортови вина, защото тези наименования гарантират отлични органолептични характеристики, обусловени от спецификата на регионите, от климатичните особености, от почвите, тероара и атмосферните условия.

Всички посетители на търговските промоции могат да участват в томбола, в която могат да спечелят бутилка вино.

New Wines of Ancient Thrace е промоционална кампания на Българската асоциация на износителите на вино (БАИВ), създадена през 2012 г. с основна цел активнo представяне на вината със Защитено географско указание и Защитено наименование за произход, както и сортовите вина на нови стратегически пазари. Основните дейности на сдружението са популяризиране на виното, организиране на конференции, работни срещи и семинари с промоционални и информационни цели, подкрепа за увеличаване на износа на вино чрез създаването и управлението на проекти, финансирани от фондовете на ЕС, стъпване на някои от най- важните световни винени пазари, както и фокусиране върху новото модерно лице на вината от Древна Тракия.